zondag 15 september 2013

Elkaar vinden

Het is alweer enkele jaren geleden, om precies te zijn in 2009, dat ik tijdelijk en kort heb meegewerkt als cameravrouw aan een documentaire film voor Jewel Heart. De opnamen werden ondersteund door een professionele documentaire maker Ben Jurna waar ik veel van leerde en geluidsman Marc Kloosterhuis. Achteraf een leuke en bijzondere ervaring.
Daarvoor werden verschillende opnamen gemaakt in Roermond, Grave en Nijmegen. Tijdens de opnamen maakte ik tussendoor enkele  foto's. Zoals hier in Roermond.Evenals in Nijmegen waar ik deze opname maakte.

Maar vanaf de plek waar deze opname werd gemaakt was ook een trouwerij gaande in het daarachter gelegen restaurant. Bruid en bruidegom maakte een wandelingetje langs de uiterwaarden van de Waal, maar bijzonder liefdevol zag het er niet uit.Hopelijk hebben ze elkaar toch teruggevonden en zijn ze nu heel gelukkig samen.12 opmerkingen:

 1. ja inderdaad hadden ze een meningsverschil dat zie je zo. Dat jij dat nu toevallig even zag (glimlach)jAMMER OP ZO`N BIJZONDERE DAG VOOR HET PAAR. hET ZAL DE SPANNING WEL zijn geweest denk ik. De foto van Facebook vind ik een toppertje hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En heb je je camera alweer hersteld thuis?

   Verwijderen
  2. Nee Nan, ik reken niet voor eind september. Vandaar de 'oudjes'of foto's van de hele kleine :-)

   Verwijderen
 2. Wat leuk, Elly. Zie je wel, ook multigetalenteerd :)
  Dat ziet er inderdaad niet erg hartstochtelijk uit. Je zou bijna denken dat het niet echt was....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hè, het lijkt net of ik het in scene heb gezet, maar daar mis ik de capaciteiten toch echt voor. :-)

   Verwijderen
 3. de foto's zijn wel grappig om te zien elly, en vertellen een heel eigen verhaal.
  misschien stonden ze wel op de fotograaf te wachten die maar niet kwam:-)
  weten ze dat jij foto's hebt??
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeetje, zelfs op zo'n dag niet zonder je mobieltje kunnen. Triest hoor. Maar de optie van Klaproos is ook een goeie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ooo wat een mogelijkheden om te interpreteren....
  gaaf Elly dat jij die kiekjes schoot

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo'n bruidegom zou ik, zonder weerga, op onze huwelijksdag reeds onmiddellijk de bons geven ;-]

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat verbeeld je hier uitstekend de ziekte van deze tijd. Gisteren zat ik in de trein. Laten we zeggen dat in de coupe zo'n tien mensen zaten. Daarvan was ongeveer de helft bezig met permanent bellen. Indringende gesprekken over een zakelijke transactie, een gilverhaal tussen twee meiden, een check of de partner nog wel van haar hield, een verhaal zonder kop en staart en een uitgebreid aantal gesprekken van een manager met zijn personeelsleden. Ik heb er van mogen genieten van Amsterdam tot aan Eindhoven. Ook hier zaten in sommige gevallen de partners ernaast. Dicht bij elkaar en toch ver weg. Ik zou me er niet aan moeten ergeren, dit gewoon observeren en het er bij te laten. Maar ik erger me wel. Maar ik doe mijn best.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie foto's! Leuk hé een dagje op de set! Ja zo'n trouwerij.. ik heb er nooit aan meegedaan. Het is volgens mij gewoon een formaliteit; een dagje andere kleren aan, maar voor de rest hetzelfde toch! Of gaan er nog veel maagden het huwelijk in?
  groet Sa!

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...