maandag 16 augustus 2021

Vlieg

Eigenlijk zou ik het liefst onder het label fotograferen iedere dag 1 fotootje plaatsen maar ik denk dat ik daar niet iedere dag aan toe kom want ik zit niet dagelijks achter de pc.
Ach wie weet...



 

Einde zomer of toch nog even...

Ik had al een blogje geschreven maar besloot toch het in Elly's eigenwijze te plaatsen dus .... de link wordt in een nieuw tabblad geopend. 

Hier dus een blogje over de fotootjes die we in Wageningen maakte. Het was heerlijk weer. Niet te heet en daar houden we van. De Hortensia's staan alweer volop in bloei in Het Depot Wageningen waar we dus met een omweg terecht kwamen.  







Het einde van de zomer begint alweer te naderen maar voorlopig is het nog geen herfst. Maar dit kleurt toch al aardig naar het najaar.



Maar voorlopig zijn er nog genoeg zomer bloeiers




En we konden ook nog libellen verschalken. Volgens mij is dit de rode heide libel. Wie het weet mag het zeggen. 




En ... ben je tevreden vraagt Fer dan als ik de fotootjes op de computer heb gezet. Met deze en de rest die ik overhield van het plaatsjes schieten. Ja  het was een heerlijke foto zondag. 

Het is heerlijk om samen erop uit te gaan en te fotograferen. Zoals ik al in Elly's eigen wijze schreef: Niets is vanzelfsprekend. 


Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...