donderdag 11 juni 2020

maar nu ff moe

He he. Wat dat toch is? Ik ben zo gauw moe. Het zal wel komen door alle toestanden rondom die staar operatie. Niet dat het zo erg is maar ik denk dat het me veel energie kost. Het kijken alleen al is zo anders. En dat gedruppel en een kapje s nachts op mijn oog en het zanderige gevoel in mijn oog. En dan altijd weer die vreemde manier van kijken. Maar nu heb ik gelukkig weer voorzichtig mijn haar kunnen wassen. Dat scheelt een slok op een borrel.
 Ik weet van mijzelf dat ik gewoon heel veel energie stop in te zien wat ik zie en daar dan liefst het optimale uithaal. Misschien zit mijn hele leven wel zo in elkaar.
Enfin zojuist zijn we even naar die andere Hans geweest en heb ik gevraagd of ze een vensterglas in mijn bril konden zetten voor het behandelde oog waar ik nu op een afstand zonder bril helder mee kijk. Behalve natuurlijk die vlek in het midden van de MD waar ik omheen moet kijken.
Laat ze nou een glaasje vinden uit een bakje en dat paste zo goed als. Ik moet er wel voorzichtig mee omgaan want het past niet perfect maar dat lukt wel.

Sjonge jonge wat een vreemde gewaarwording. Daar moeten mijn kleine hersentjes even aan wennen. Ik was er duizelig van. Gelukkig heb ik niet veel aanleg voor hoofdpijn. Dus nu gewoon even wennen.

Kijk en dat kost me kennelijk allemaal energie op de oude dag. Maar ik voel me zo kip als een hoentje met alle mogelijkheden die er voor me klaar liggen.

Jaajaa ik weet het wel, zo fris maar nu ff moe.



Het gaat wel weer meneer Dröge



Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...