donderdag 23 september 2021

Gram spuien

 Deventer is een leuke stad. De laatste keer dat ik er was is al weer enkele jaren geleden. En gelukkig zijn er ook nog wel mooie plekjes in Deventer te vinden. Maar deze keer zat het me niet mee. Natuurlijk, ik heb leuke opnamen van de opgravingen kunnen maken en ik heb ook nog wat aardige fotootjes op het 'rolletje' zitten maar ik wil toch ook even mijn gram spuien en dat gaat over terrasjes. 

De halve stad lijkt volgebouwd met terrasjes en ik denk dat Deventer niet de enige stad is waar sommige plekjes cultureel erfgoed worden opgeofferd aan- en het uitzicht daarop belemmerd wordt door alle terrasjes die her en der uit de grond gestampt worden. Ondanks alle tegenspoed van de afgelopen tijd lijkt de horeca big business.

Misschien is het altijd wel zo geweest maar nu viel het me wel erg op.

Verder werd ik nog getroffen 😏 door een tekort aan energie in de accuus die ik bij me had en stond mijn piepkleine cameraatje niet goed ingesteld en ik zie te slecht om dat op te merken dus was het laatste gedeelte van de foto's die ik maakte niet van de gewenste kwaliteit. 

Ach eigenlijk allemaal peanuts in het licht van de eeuwigheid. 😍 Dus hier gewoon een serie van terrasjes voor de broodnodige 'uitrusting'.












Is het duidelijk?

Hier is dan het beloofde vervolg van schatrgraven.

In eerste instantie was het mij een beetje abracadabra. . 

 




De specialisten hadden hier en daar wat kattebelletjes neergelegd waar ik geen hout van kon branden



Maar plotseling zag ik iets herkenbaars uit de zijwand steken. 



                   

En nog meer van dat soort knokels op verschillende diepte. 



Zo begon ik een beetje duidelijkheid in de zaak te krijgen. In de linkerbovenhoek begon het er duidelijk meer op te lijken.



Maar wat moest die man nou met die lange stok en dat trapje. Ik wist het niet



Tekens in het zand.




En inderdaad



Nu zie ik het ook






Voor mij is het zover duidelijk. Voor jullie ook?

Hoevel zijn het er. ? 

Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...