maandag 26 juli 2021

Bingo.

 Het weekend zit er weer op en de nieuwe week is weer begonnen. Er staat alweer iets in de agenda. Deze week wat fotootjes maken voor het Vreedenhoff nieuws zodat ze wat keus hebben. Natuurlijk komt er maar een enkel fotootje in te staan maar ik vind het gewoon leuk om er weer even vrijblijvend naartoe te gaan. Wat contacten met de andere vrijwilligers die de bingo's nu in plaats van in de grote zaal op verschillende huiskamers draaien. Met mondkapjes. Wel lastig hoor met dat fotograferen. Gelukkig kan ik nu na de staar operatie mijn bril op mijn hoofd zetten maar als ik op het toestel iets wil lezen gaat hij weer voor mijn ogen. 

Jarenlang heb ik daar op Vreedenhoff rondgehuppeld op Vreedenhoff. Eerst voor mijn werk in de activiteiten begeleiding en daarna toen voor mijn ouders daarna weer als vrijwilliger en toen ik in de corona periode besloot ermee te stoppen, wisten ze me toch steeds weer voor incidentele dingen te strikken en daar heb ik nu wel weer plezier in. 

Ik mag natuurlijk vanwege de privacy  niet zomaar foto's hier delen maar deze durf ik wel aan .

Een van de begeleidsters roept enthousiast BINGO voor een van de bewoners. 


Dus vanmiddag weer even naar een volgende koffiekamer en eens kijken wat het wordt. En morgen wordt er gezongen. Altijd leuk. En het leuke is als ik niet kan ligt er geen vaste afspraak. Helemaal mijn ding. Jarenlang genoeg gemoeten. 🤣


Afgelopen zaterdag het verjaarsfeestje van schoonmama gevierd. Met een kleine groep deze keer in de tuin. Heel gezellig en dat mag ook wel als je 92 wordt. 

Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...