donderdag 12 juli 2012

Regen

Regen regen regen.

Ik ben toch veel te druk voor de zon.

Voor hem maakt het niet uit.

Verslaving ?


Ik kan dan wel denken hier digitale vakantiedagen in te plannen maar daar komt in de praktijk weinig van terecht. Intussen ben ik met de lay out bezig  geweest van verschillende prospectussen, programma boekjes en brochures voor de Theosofische vereniging, daarvoor moet ik nog naar de copyshop en verder het bijwerken en opnieuw vorm geven aan het web, maar dat is nog niet helemaal klaar. En ik moet nog voor augustus het foto achief van Jewel Heart in orde zien te krijgen en daarvoor geldt: de laatste loodjes wegen het zwaarst.

Verder nog bijna dagelijks bij mijn schoonouders geweest want er moet nog zo een en ander gebeuren, de naweeën van de verhuizing. Het valt niet mee als je 83 en 88 bent om dan zo'n grote overschakeling te moeten doen. Nu ga ik er weer zo heen, want het laminaat in de gang is net berg en dal, je breekt er je nek over ik hoop dat het vandaag wordt verholpen.

Soms heb ik even het gevoel ik stop ermee, met mijn log, want dan heb ik helemaal nergens zin meer in.
 Maar een middagje bankhangen en een nachtje goed slapen doet wonderen. Ik zit toch veel te graag achter dat beeldscherm om ermee te 'kunnen' stoppen.

Verslaafd??
Ach valt wel mee.

Dat zeggen ze allemaal. ghaghagha.

Deze heel oude aquarel deformeerde ik
tot deze ontwerpjes.

Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...