dinsdag 15 oktober 2019

01 aantrekking,afstoting, neutraliteit.

In het vorig berichtje heb ik een eerste aanzet gegeven over 'een universum van kwaliteiten' en heb de bedoeling met dit onderwerp verder te gaan.
Dat op zich is al een hele uitzoekerij hoe ik dat op een logische manier in dit blog onder kan brengen nog afgezien van het feit dat ik het moeilijk vind erover te schrijven. Toch wil ik het proberen.

In de bovenbalk naast de start pagina heb ik een link daarover neergezet en op die pagina wil ik onder het eerste bericht alle linkjes zetten naar de vervolg berichten in de nieuwe berichten die ik erover post onder het label universum. Dus zowel in de bovenbalk als in de labels universum zul je deze schrijfsels tegen gaan komen. Zodat ik ze ook zelf makkelijk terug kan vinden om te herlezen.

Onderstaande foto had ik al eerder als kopfoto boven dit blog gezet en dat geeft al een mooi beeld  van een microkosmos. Een kosmos
(Het heelal of universum in de astronomie, ofwel de kosmos in de kosmologie, zijn synoniemen voor alle materie en energie binnen het gehele ruimtetijd-continuüm waarin wij bestaan.-Wikipedia)
of universum in het klein waarin op ons niveau op een specifieke manier uitdrukking wordt gegeven aan de basale krachten die er een rol in spelen.

Aantrekking
Afstoting
en
Neutraliteit.

Alle manifestaties bezitten deze krachten of kwaliteiten.


terug naar een universum van kwaliteiten


Zo dit als een heel klein begin.

Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...