woensdag 5 januari 2022

Het houdt nooit op.

 Druk weekje wel gezellig. Vanmiddag onverwachts een nichtje op bezoek. Zo leuk om samen ook vroeger weer voorbij te laten komen. Maar we hebben ook nog wat gedaan. Dat wil zeggen. Ze wil graag leren tekenen en schilderen en het is heel leuk dat we dan samen bezig zijn en ik mijn beperkte know how met haar kan delen. Super leuk om te zien dat ze er best een leuke kijk op heeft. Jammer genoeg heeft ze eigenlijk te weinig tijd om er een tikkeltje intensiever aan te werken. Maar leuk is het en daar gaat het om.

Deze week nog meer afspraken. Morgen komt er ook een kennisje. Ik ben benieuwd of dat klikt want daar heb ik geen idee van. We zullen het beleven.

Maar vanavond was het weer een heerlijke avond .  Een ZOOM cursus met 12 mensen over het boek de Geheime Leer van Blavatsky. Ik ben blij met onze begeleidster anders zou ik er nooit enig begrip van krijgen. Nu is het een tikkeltje makkelijker om alles te plaatsen omdat ik er voor een tweede keer mee bezig ben. Het blijft boeiend. Een boek om altijd weer opnieuw mee bezig te zijn want nieuwe inzichten komen steeds weer. Andere verdwijnen soms weer maar het blijft spannend voor mij. Vooral die momenten dat er kwartjes vallen. Het houdt nooit op. 





Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...