maandag 28 januari 2019

Fijn schilderen

Vannacht heerlijk geslapen.
Ik heb soms nachten dat ik wakker lig en buikpijn heb. Dat was verleden week van zondag op maandag ook en daardoor ging ik niet naar het open atelier van het KWA. Maar vanmorgen ben ik weer fris en fruitig weggebracht door Fer want ik rijd helaas zelf geen auto meer vanwege de macula degeneratie. en ben heel blij dat hij me brengt waar ik wil.

De ene keer gaat het zien beter dan de andere keer en ik had er vanmorgen wat meer moeite mee. Het is altijd zoeken naar het focus punt. Die ogen scannen wat af !  Maar nu was het ook een beetje mijn eigen schuld . Later kwam ik tot de ontdekking dat mijn bril ook niet helemaal helder was, tja, eigen schuld dikke bult dus.

Het was al met al een heerlijke schilder ochtend met een na bespreking deze keer. Ik zette er drie op mijn schilderijen blog. Uit een serie 'brieven' genoemd door mij. Jaren geleden, tijdens boeddhistische lessen had ik in een notitieboekje aantekeningen gemaakt. Ik had toen zo klein geschreven dat ik ze nu niet meer terug kon lezen. Daar heb ik nu grotere letters voor nodig.
Nu gebruik ik ze allemaal en plak ze in mijn schilderwerk. Probeer er dan een mooie compositie van te maken.


Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...