zondag 27 december 2020

Storm op weg naar 2021

 En dat waren dan weer 2 kerstdagen die voor mij volkomen anders aanvoelde dan normaal. Geen kerstavond gourmet met alle kinderen maar wel met schoonmama in plaats van haar op een van de andere kerstdagen. Wel een middagbezoekje aan de ene zoon met familie zonder maaltijd want dan is de 1,5 meter niet meer haalbaar aan tafel en morgen komt de oudste zoon nog eens langs met mijn schoondochter.  En dan gaan we op weg naar het nieuwe jaar.

Wat zal het ons brengen? Ik ga geen voorspellingen doen en laat alles rustig over me heen komen. Tot nog toe gaat het zo allemaal zijn gangetje ook al hoor ik in mijn directe omgeving andere geluiden en zelfs overlijden als gevolg van het virus. Laten we hopen dat het dit jaar in ieder geval voor een groot deel opgelost zal worden. 

De storm is alweer gaan liggen en hier in het midden van het land hebben we er weinig van mee gekregen. Het scheelt dat alle bladeren van de bomen zijn. Dan heeft de wind minder grip en waaien ze niet zo makkelijk om. We zitten hier rondom in de bomen en er is er zelfs een die op de nominatie staat weggehaald te worden. Echt gezond ziet hij er ook niet meer uit en er zijn hier de afgelopen 15 jaar ook al 4 bomen omgewaaid, gelukkig zonder verdere schaden.





Nu nog een rustig weekje en dan, na het nieuwe jaar beginnen alle standaard activiteiten weer. Kom ik uit mijn overdenkingen en luie stoel overeind en ga er hopelijk met goede moed weer tegenaan. Voor zover het virus het toelaat natuurlijk.



Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...