zaterdag 13 februari 2021

Zoals ik het wil hebben

 Gisteren ben ik een tijd lang met oude fotootjes bezig gewees. Er liggen zoveel DVDtjes in de archief koffer met mooie foto's . Ook leuk om mee te expirementeren. 

Ik maakte ook een tijd geleden al een instagram account aan voor de fotootjes. Dan heb ik nu dus twee accounts. Een waar ik alleen mijn schilder werk op zet en nu ook een voor de foto's . Maar dan loopt toch niet helemaal zoals ik zou willen. Ik wil gewoon vanaf mijn computer daar fotootjes op kunnen zetten maar dat gaat dus niet onder windows. Wel met een appje op android tablet en phone.  En daarbij komt dat op een klein schermpje van die twee dingen niet alles even mooi overkomt. En zo rommel ik maar wat aan.

Ik wil het graag allemaal zo hebben dat ik het snel en makkelijk even kan delen precies daar waar ik wil maar ieder platvorm heeft weer andere mogelijkheden maar ook beperkingen. Ik heb nog steeds niet precies gevonden zoals ik het hebben wil. En hoe meer er is hoe lastiger het wordt.  Maar dat geeft niet, zo blijft er wat te rommelen en het houd je van de straat..

Hieronder deponeer ik nu maar eens wat fotootjes die ik gister tegenkwam. Uit de tijd dat we nog met vakantie konden. We waren in 2009 in Noorwegen. Wat een prachtig land is dat. Zou ik best wel weer een keertje naartoe willen.

We maakten toen ook een boottocht door een fjord. Dit zijn een paar van de foto's die ik maakte.



Die boot hieronder was een echt grrot schip maar lijkt zo klein door de enorme bergen die uit het water oprijzen 




En toen begon het te hozen. 


Maar de Noren gaan gewoon door met peddelen

Zo n zomer huisje lijkt me wel wat.


Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...