woensdag 18 december 2019

Vol verwachting

Het schiet aardig op naar de kerst. De donkere dagen zijn regelmatig volop aanwezig en om een uur of vier zitten we met een kopje cappuccino en alle lampjes aan.. Gezellig is het wel. 
Zojuist even een paar kersttakken gekocht want die moesten er nog bij in de vaas op tafel. Een paar kleine cadeautjes voor de achterkleinkinderen.. Ziezo, daar heb ik geen zorgen meer over en dan hoef ik alleen nog maar voor de gourmet alles te regelen. Nou dat gaat me nog wel lukken volgende week. Ik hoop dat het voor ons weer een gezellige kerstavond wordt. 



Rudof gelooft er helemaal in. Hij hangt aan de voordeur iedereen te verwelkomen die komt of erlangs loopt naar de volgende verdiepingen. Want enkele medebewoners nemen steevast de trap vanwege de conditie. Goede zaak. Wij ook nog zolang het kan en de boodschappen het toelaten, dan mijden we de lift.



Afgelopen maandagmiddag speelde ik op mijn gitaar in Vreedenhoff en begeleidde de kerstzangmiddag voor de bewoners. Nou dat valt nog lang niet mee na een paar maanden oefenen en ik maakte heel wat fouten. Gelukkig word ik daar niet op afgerekend en de gezelligheid staat gewoon hoog in het vaandel. Zelf heb ik er ondanks de moeite die ik ernmee heb toch veel plezier in en meestal, zingend achter de rolstoel worden de bewoners weer naar hun kamers en huiskamers terug gebracht. Leuker kunnen we het niet maken. 

En wat geeft het me dan veel voldoening.

Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...