vrijdag 5 april 2019

Energie

Ik heb het gevoel dat mijn energie weer aardig op pijl gaat komen. Niet dat mijn conditie evenredig is opgevijzeld maar ik zit weer wat beter in mijn vel en krijg weer overal zin in. Dus als het zo mag blijven worden het drukke tijden.
Ik heb de deuren naar de serre opengezet en de tafel weer geinstalleerd zodat ik daar lekker kan schilderen. Als het buiten warmer wordt, gaan de ramen open en en heb ik een heerlijk plek om te werken. Het is op het noorden dus prima voor warme dagen en weinig last van het felle zonlicht dat verblindend werkt.



Volgende week zaterdag heb ik de afspraak vernieuwd die door mijn ziekenhuisopname afgelast was en ga ik schilderijtjes inlijsten en ophangen in Vreedenhoff. Nu maar duimen dat er niet weer iets tussenkomt maar och we nemen het zoals het valt. Ik ben helemaal in lentestemming


Intussen is de lift in ons appartement ook hersteld en kunnen de bewoners die op de hogere etages opgesloten zaten ook weer adem halen, want een paar dagen geen lift kan vooral met ziekte heel benauwend zijn.
Ik was weer de geluksvogel die de eerste trap nog altijd kan lopen en dan ben ik in huis. Zelfs de boodschappen waren nog draagbaar.

En dan schiet het alweer aardig op naar de pasen. In verband daarme waren er gister op het educatief centrum ook wat kuikentjes onder de warme lamp in een kooitje. De tralies zaten een beetje in de weg maar ik heb er toch nog leuk plaatjes van kunnen schieten. Een van de vele fotootjes die we daar maakten.

En morgen is het weer weekend. Je zou met de dagen in de war komen als je jezelf hebt belooft geen strakke schema's en dagplanning meer toe te staan. Heerlijk leven als god in frankrijk zoals ieder uur en iedere minuut zich voordoet. Maar soms wordt ik wakker en dan moet ik wel heeeel hard nadenken welke dag het vandaag weer is.
Maar gelukkig staat het op mijn telefoontje. Hihihi
Vandaag is mijn jongste zoon jarig. En dat was leuk.

Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...