donderdag 9 september 2021

Daar zat ik dan

 Helemaal achterin het openluchtmuseum zijn in de latere jaren  nieuwe boerderijen geplaatst. Jaren geleden alweer want ik herinner me dat de kleinkinderen nog echt klein waren en ik daar heb staan kijken naar de opbouw.  Nu ziet het er allemaal prachtig uit nu het klaar en aangelegd is.



Er is een moestuin bij de boerderij



En er staan bloemen tegen de muur  rondom het huis



En de molen mag natuurlijk niet ontbreken.

We vervolgden onze weg weer terug en komen dan langs de kruidentuin. En daar gebeurde het.

Ik wilde de in het midden staande pomp fotograferen en deed een stap achteruit met de bedoeling nog een stapje achteruit te gaan.



Dat had ik dus niet moeten doen want ik stoott tegen het stoepje waar ik niet op rekende en met een smak kwam ik eriop terecht. Daar zat ik dan. Vandaar dat ik nu vandaag met een paar mooie blauwe plekken zit en nog steeds heel voorzichtig zit 😆 Ik denk geen verdere uitleg nodig. Gelukkig konden we naar een paar minuten weer gewoon verder en viel het dus allemaal erg mee. 


Bij van Gend en Loos ben ik even op een stapeltje pallats gaan zitten want terrasjes waren veel te vol en ze stonden in de rij. Daar had ik helemaal geen zin in. Vanaf mijn plekje kon ik het niet laten een fotootje van mijn uitzucht te maken.

Het tramstation waar vrijwilligers onderhoud plegen aan de oude wagens 





Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...