donderdag 25 februari 2021

Veel te doen

 Ja het loopt. Ik heb al 3 hoofdstukken weg zitten tikken. Maar het zal nog  nog wel even duren voor ik er echt iets mee ga doen. Zeker is dat ik er steeds meer plezier in krijg. En daar gaat het om. Dus ik ben drukdrukdruk. 🤣 voor zolang het goed voelt. 

Ja j e kunt je tijd maar een keer uitgeven. En ik wil ook binnenkort  weer een beetje schilderen en ja, er is nog meer. 

Morgen ga ik een kleine compact camera ophalen. Ik hoop dat het niet de miskoop van de eeuw wordt.  Want ik moet ervaren of ik met een kleinere camera, in verband met mijn ogen, net zo goed om kan gaan als met mijn grote camera.  Met die grote loop ik namelijk niet zo graag meer  te sjouwen.  Vandaar. Dus wordt het dit weekend denk ik eens even lekker uit proberen. Ik ben zo benieuwd.  

Voor wie het weten wil Rudi misschien. De keus viel op een Panasonic DMC TS 95. Omdat ik gewend ben aan Pana FZ1000  en ik dat een prachtige camera vind. Als Corona nu nog ter ziele zou gaan dan... wat zou het leuk zijn  weer een reisje te maken en zo niet. Nou ja voor mij geen man overboord maar veel beroerder voor al die mensen die er echt aan lijden. Direct of indirect allemaal even beroerd










 

Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...