donderdag 16 juni 2022

klantonvriendelijk

 Ik baal steeds meer van blogger omdat je altijd via ontwerp in een blogje terug moet gaan om het tebewerken om nog maar te zwijgen over oude blogjes daar kan ik helemaal niets meer aan veranderen als ik dat zou willen. .  Wanneer ik een fotootje heb opgeladen en hem perongeluk uit het blogje verwijder kan ik hem nergens meer terugvinden of il moet meer dan 2000 fotootjes doorscrollen in het archief in de hoop hem terug te vinden. Dus moet ik die foto maar weer opnieuw opzoeken in mijn bestand en opnieuw in de blog zetten en dat vraagt allemaal extra geheugen.  Krtom allemaal zeer klant onvriendelijk. 


Ik denk er over na om hier te stoppen en op wordpress verder te gaan. Waar je de bewerkmogelijkheid gewoon in het blog zelf wordt aangeboden. Evenals het media bestand de de laatst in gevoerde fotootjes bovenaan zet. 


Ik heb er al 2 keer melding van gemaakt bij blogger maar die laat niets van zich horen.


Ik denk erover na en het lijkt me de enige optie dit blog maar te laten voor wat het is. 




Grote schoonmaak.

 We zijn de laatste dagen veel op stap geweest en hebben veel gefotografeerd. Dat betekent als ik weer thuis ben dat ik heel nieuwsgierig ben naar de gemaakte foto's. Er worden er heel veel weggegooid en de beste blijven over. Maar ook in de bewerkingen gaat veel tijd zitten.

Ik print eigenlijk nooit iets uit en zet veel op internet in facebook of op het fotoblog. .  In dit Magazijn met van alles en nog wat  maak ik er graag een verhaaltje van  terwijl ik aan het fotograferen ben denk ik daar al over na  maar in de praktijk publiceer ik het lang niet altijd. De tijd gaat een steeds grotere rol spelen . Ik kom gewoon tijd te kort en die tijd, ja die kun je maar één keer uitgeven 

Maar deze vond ik toch wel erg grappig. Het musje was zo ontzettend druk met het leeghalen van het nestje. Een heel vreemde gebeurtenis. Ik vraag me af wat de reden daarvan was. Ik heb geen idee. Wie het weet mag het zeggen. Het leek wel grote schoonmaak. 

Maar als titel bij deze fotootjes vond ik het wel leuk erbij te zetten.


Die jongen hebben er weer een zootje van gemaakt. 








Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...