zaterdag 15 mei 2021

Weerstand tegen fel rood

 Ik vind het altijd weer leuk om mijn blog te veranderen of aan te passen. Nu ik geen specifiek fotoblog meer heb, wil ik me op dit blog wat meer in de fotografie storten. Dat wil zeggen dat ik als het meezit meer fotootjes ga plaatsen. Uiteindelijk heet het mijn magazijn en daar kan ik van alles op lozen toch? 

In het andere blog dat ik een tijdje geleden maakte,

 Elly's eigen wijze 

houd ik me meer bezig met overdenkingen die ik voorheen hier plaatste onder het label overdenkingen  

Het gaat over de manier waarop ik in het leven wil staan en natuurlijk is het meer een leerblog voor mijzelf om aandachtig in dit leven te kunnen staan. Keuzevrij gewaarzijn noemt Krisjnamurti het, dat in ieder moment aanwezig kan zijn.  Dat houdt niet in dat er geen keuzes in dit dagelijks leven gemaakt moeten worden maar het heeft alles met bewustzijn te maken. 

Nou gaat het hele leven uiteindelijk over bewustzijn dus in die zin is het ene blog niet anders dan het andere maar toch staat op beiden iets anders op de voorgrond. 

En hierbij dan een rood roze bloem. Een rodondenron in Het Depot Wageningen. Niet zo rood dat ik er weerstand bij op voel komen. Dit maar even verduidelijkt voor Dirk 😁



Zonder woorden






















Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...