zaterdag 19 juni 2021

Hard werken.

 Het is nog vroeg. Ach nee, hoe kom ik erbij. Het is helemaal niet nog vroeg. Maar voor ons wel want tegenwoordig staan we maar zelden echt vroeg op. Echt vroeg op moesten we vroeger als Fer de trein van 6 uur pakte naar zijn werk. Dat hoeft niet meer en nu nemen we het ervan. We staan net op wanneer het ons past. Behalve als er afspraken zijn. En die zijn er eigenlijk wel vaak. Dus valt dat late opstaan nog wel mee en blijft vaak voorbehouden aan bepaalde dagen en weekenden. 

Ik zit met de ramen open op de balkon/serre het waait behoorlijk en ik heb de deur naar de kamer dicht moeten doen anders waaien alle deuren dicht door de tocht en waait mijn lief zijn bed uit. Als het vandaag weer net zo warm wordt als gister gaat de airco die we sinds veerleden jaar hebben aan. Niet echt mijn ding want ik vind het niet prettig als ik zit. Wanneer ik bezig ben is het wel lekker maar daar heb je het dan ook wel mee gehad. Het lijkt als je stilzit altijd alsof een koude luchtstroom je huid koud maakt en gelukkig zit ik goed in mijn spieren maar  anders  kan je  daar knap last van krijgen.,

Gister was ik echt  druk bezig en dan is zo een koelapparaat heerlijk. De vrieskast moest ontdooit want het aankoeken van de ijsblokken begon de pan uit te rijzen. Al zulke klusjes gaan steeds meer energie kosten en ik ben niet zo van het lijfelijk harde werken. Blij dat ik dan ook hulp heb. Ik wijd me liever aan andere dingen. Maar deze klus had ik me voorgenomen en als ik dan bezig ben vind ik het ook wel weer heerlijk. Vooral als het klaar is.

Aankomende week schijnt het weer wat koeler te worden en dan is het weer weer om te fotograferen. Bij dertig graden zoals afgelopen week is dat natuurlijk niet te doen. Misschien gaan we ,als het niet te laat wordt straks ook nog even met het fototoestel op pad.




Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...