donderdag 6 februari 2014

Body

Ik kon niet meer in mijn notebook komen en dat is heel jammer maar.... hij doet het gelukkig weer. Nu even een berichtje via dat kleine hulpje in de huiskamer, want dat is wel zo knus op de vroege morgen.
Gisteren heb ik mijn hele dag achter dit apparaatje zitten verdoen.  Ik wil er namelijk ook graag op gaan lezen want vooral 's avonds lezen, gaat niet al te best. Het kost veel inspanning en ik ben er vaak te moe voor. Op de computer kan ik de letters vergroten door te scrollen en control ingedrukt te houden. Een handige leeshulp. Dus heb ik van alles georganiseerd en bewerkt om het op de juiste manier in Nootje te krijgen.
Ik heb alleen niet zoveel foto's hierin opgeslagen om een ruime keus te hebben voor in mijn blogjes. Ik zal eens gaan kijken hoe ik daar iets anders mee kan.

Nou ik zie het al, er staat genoeg op Picasa om de boel op te leuken. Een oud schilderij bijvoorbeeld, Body, dat ik lang voor 2000 schilderde. Een hele grote van 100 x 120 ongeveer. Dat weet ik zo uit mijn hoofd niet zeker meer want het is niet meer in mijn bezit en verkocht via Galerie Vlasblom die intussen ook al is opgeheven. Tja alles veranderd maar ik hoop dat de kopers er nog veel plezier van hebben.



Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...