donderdag 29 oktober 2020

Energie opdragen

 Vanmorgen de bloeduitslagen binnen van het jaarlijkse onderzoek. En... ik ben zo gezond als een vis. Maar deze snoepgrage dame moet toch maae iets voorzichtiger met suiker worden. Zoiets vermoedde ik al wel. Ik ken mijn lijf wel goed. Maar koffie zonder suiker lust ik niet en dat hoeft dus geen probleem te worden. Zo maar lekker een bakje inschenken.

De oog infectie is aardig aan het afnemen nog wel irritatie verschijnselen maar dat is niet meer dan een beetje lastig. Ik kan er dus weer tegen.

Vanmiddag weer een Zoom sessie en Fer komt zo thuis met sinasappeltjes want met dat anderhalve netje redden we het niet tot maandag. 

Niets beter dan een goed leven en ik ga al mijn energie vanmiddag opdragen aan allen die het zo hard nodig hebben in deze tijd. Zieken en mensen die er zohard mee geconfronteerd worden. Mijn gedachten zijn zo vaak bij hen. Er zijn zoveel bekenden ook in mijn omgeving die   door veel verdriet heengaan.  Niet alleen corona maar ook kanker. Het houdt niet op. Als ik al mijn energie aan hen opdraag weet ik niet of dat hen zal helpen maar het helpt mij om  me  al is het maar een tikkeltje, minder machteloos te voelen. 

Laten we maar hopen dat iedereen doet wat hij of zij kan binnen de eigen mogelijkheden om ook anderen door moeilijke tijden heen te .laten komen. Of dat we allemal een heilzame weg kunnen vinden om er doorheen te loodsen.


Ik las zojuist een mooi citaat

Waar je aandacht aan besteed, daar gaat je energie naartoe.





Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...