zondag 15 augustus 2021

Een schitterende vergissing.

We zouden even naar Wageningen rijden om te gaan fotograferen. Al pratend en genietend van het vooruitzicht van een heerlijk rondje in de prachtige tuin van Het Depot reden we plotseling over de monumentale blauwe golven voor de Nelson Mandelabrug en konden geen kant meer op voor richting Wageningen.
van internet


We reden richting Elderveld waar we vroeger gewoond hadden en besloten de dijk over te gaan richting Driel Heteren. Geen slecht idee want normaal komen we daar niet zoveel meer. Dus pakte ik mijn fototoestel en maaktje kiekjes vanuit de auto. Dat is een geliefde bezigheid van me en vaak komen er dan aardige plaatjes tevoorschijn.



Mooier had ik het me toch niet kunnen wensen. Ik ben zo langzamerhand een ervaringsdeskundige met dat fotograferen vanuit de auto. Wat wil je nog meer, de wilde paarden in Meinerswijk achter de loopbrug, De Kema toren en de Koepel, de oude gevangenis, de verlaten steenfabriek. Een heel sferisch plaatje van de zuidelijke helft van Arnhem. Weliswaar ben ik nu meteen het hoogtepunt van de reis kwijt maar de rest is ook nog wel de moeite waard.

Dan gaan we onder de spoorbrug door richting Driel.


En komen langs allerlei idyllische plekjes






Bij Driel gekomen 


Ja en daar zijn ze de sluizen bij Driel


Uiteindelijk zoeken we bij Heteren de snelweg op om toch nog fijn in Wageningen te gaan fotograferen. 


En die fotootjes komen wel weer in een volgend blogje. 



Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...