donderdag 28 oktober 2021

Nostalgie

 Gelukkig mijn suiker is goed volgens de laboratorium uitslag. Ik moet nog wel even bij de assistente langs. Dat zou morgenvtoeg moeten maar ze belde me vanavond om de afspraak te verzetten terwijl ik midden in een zoom sessie zat. Een hele fijne trouwens waar ik zo mijn ei in kwijt kan. Maar goed ze belt morgenvroeg op voir een andere afspraak en ik hoef niet vroeg op. Heerlijk.  

En die blaasontsteking is gelukkig ook over 

Al met al drukke weken. Het is tlch wel heerlijk dat we maar een ding tegelijk kunnen doen en het geen enkele zin heeft alles wat ook moet op mijn nek mee te slepen dus we komen er successievelijk wel doorheen. 

 Al drie dagdelen aan het schilderen geweest. Ook zo fijn. Maar nu is de afvoer weer verstopt. Jaren geen last van gehad maar nu komt het regelmatig terug.  Hij loopt superlangzaam door en kan ik me niet permiteren nog even lekker onder de warme douche te blijven staan want dan gaat ie over het randje. Wel goed voor het milieu natuurlijk .

Het schijnt druk te zijn bij de ontstopbrigade want ze kunnen vrijdag pas komen en we leven er al twee dagen mee.  Maar we zijn mog niet ondergelopen en hebben nog steeds droge voeten.


Een tijdje geleden kwam ik dit tafereeltje tegen in het openluchtmuseum. Kijk zo zat mijn moeder dagen achter de naaimachine toen zij haar zus en schoonzus een eigen bedrijfje waren gestart en ameskleding  maakte. Wat een herinnering wat een nostalgie

Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...