woensdag 20 januari 2021

Lage zon in Parijs

 Ik ben heel druk aan het stoeien op mijn Laptop om allerlei zaken meer toegankelijk te maken. Zo hoop ik dat ik nu vanuit mijn eigen archieven ook fotootjes kan delen op een eenvoudige en makkelijke manier. 

Dit is dus even uitproberen met dit blogje en als het dan goed is komt er een fotootje voorbij van Parijs uit 2011. Met een mooie lichtval door de lage stand van de zon.

Bij mij is het gelukt en ik hoop ook zichtbaar voor anderen die ervaar kijken.



Geneuzel

 Ik hoop dat ik het nu voor elkaar heb. Het werken op mijn laptopje was zo moeilijk. De lettertjes en veel andere details zijn voor mij bijna niet meer te zien. Dus ben ik weer eens in de instellingen gaan rommelen. Ik had dat al vaker gedaan maar helemaal grip erop krijgen, was me nog niet echt gelukt. Nu geloof ik dat ik het gevonden heb. 

Ik krijg dan wel allemaal meldingen dat het lastig zou zijn weer terug te zetten en meer van dat soort geneuzel maar ik denk dan op een gegeven moment, god zegen de greep en start opnieuw op. 

En nu zit ik hier te tikken met een groter lettertype en overzichtelijkere verkenner die met bepaalde aanpassingen nooit mee vergrootte maar waar ik bij deze instelling beter grip op krijg.. De waarschuwing was ook dat sommige apps niet mee zouden doen. Nou dat klopt ook want de fotoshop elements blijft pietepeuterige lettertjes houden en daar is voor mij eigenlijk niet meer mee te werken. Dat is jammer want daar kon ik leuke dingen mee doen voor mijn fotootjes maar ook dat is afgelopen. Maar met alle beperkingen die er zijn ben ik toch weer redelijk wendbaar geworden en kan ik toch weer meer kanten op.

Update: Hoera, zelfs fotoshop doet mee in de vergroting. Helemaal blij

Nu moet ik nog even heel goed uitproberen wat er op dit formaat beeldschermpje allemaal gaat gebeuren maar voorlopig denk ik dat ik de juiste instelling voor mijn ogen gevonden heb en daar ben ik blij mee.

Nu eens kijken of ik makkelijker een fotootje terug kan vinden om hieronder te plaatsen.


Helemaal blij. Ik begin er beter grip op te krijgen.

Fotootjes uit 2010.





Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...