woensdag 13 januari 2021

schilderen en fotograferen

 Jet is alweer middag en ik moet nog zoveel.  Nou ja, moeten dat is tegenwoordig zo betrekkelijk het zijn allemaal dingen die ik graag wil. Nog een mailtje schrijven. Nog een stuk lezen voor vanavond met zoom. Iets dat ik al had gelezen maar weer even op wil halen. Maar nu toch eerst dit blogje en dan de mail, De rest komt hierna.

Vanmorgen ben ik al aan het schilderen en schetsen geweerst. Heerlijk is dat. Vanuit mijn bed achter de tafel een snelle schets op veel te dun papier maar gewoon even lekker om te doen.


Na het ontbijt scheuren plakken en schilderen. Leuk experimenteren met papier en verf.


En dan wil ik hier ook nog even een fotootje slijten van de Sonsbeek wandeling die we gister maakten.  Alle eendjes op een rij


Maar op de achtergrond waren de mandarijn eenden al druk aan het kibbelen om de vrouwtjes. Het voorjaar zit al in die kleine koppetjes.




Zij gaan gewoon door met het leven zonder zich druk te maken over al die dingen die in onze mensenwereld voorbij komen en de gemoederen bezig houden. Daar hebben wij de verantwoordelijkheid voor om onze kwaliteiten te gebruiken voor het behoud van het geheel. 


Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...