vrijdag 24 februari 2012

Vooruitzicht.

Het is weer bijna weekend. Alhoewel ik niet meer werk en veel vrije tijd heb, nou ja... :-) ???

Ben ik toch altijd weer blij dat het weekend is. We hoeven niet vroeg op, want een of twee maal in de week begint de dag om 5 uur 30 en daar heb ik toch zo'n moeite mee. Ik ben echt een avondmens. Toch wil ik graag solidair zijn en we staan altijd weer samen op, ook als ik eens een keer in het weekend er vroeg uit moet, maakt Fer de broodjes en zet de koffie klaar.
Wat lijkt het me heerlijk als hij ook niet meer naar zijn werk hoefde te gaan. Maar daar moeten we misschien nog wel even op wachten. Aan de andere kant is het natuurlijk erg mooi dat hij nog steeds werk heeft in deze tijd.
Maar morgen is het zaterdag en het fijnste van de vrijdag vind ik dat vooruitzicht.

Ik vind een blog toch leuker met een plaatje.
vandaar.

Vakantie

Wekelijks komt mijn kleinzoon hier naartoe. Omdat hij vanuit Markelo hier naar school gaat overnacht hij hier een of twee maal in de week en wordt hij ook al vroeg gebracht en later op de dag weer opgehaald. Aanmoediging bij zijn huiswerk heeft hij meestal wel nodig, maar nu was het vakantie en kwam hij voor de lol zonder de druk van het huiswerk.
Oma misschien kunnen we samen gaan fotograferen?
Dat was niet tegen dovemansoren gezegd en we hebben er een heerlijk middagje van gemaakt. Ik heb al een hele tijd weinig of geen foto's gemaakt en het weer is ook wat aangenamer. Ik ben nou eenmaal een koukleum.









En dit is één van zijn resultaten.



Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...