zondag 14 juni 2020

schilderen

Morgen is er weer een schildersbijeenkomst via de whatsapp. Heel fijn en ik hoef er de deur niet voor uit. Ik heb nog niet bedacht wat ik wil gaan doen maar de opdracht was duidelijk en daar heb ik ook vorige week al iets mee gedaan.



Ik denk dat de plaatsjes wel laten zien dat we van bijvoorbeeld mooie verscheurde kleuren een landschap zouden maken. Dat heb ik nogal letterlijk vertaald maar er waren ook medekunstenaars die op heel andere en ook abstractere dingen uitkwamen. Zo kunnen we elkaar dan ook beïnvloeden en leren.
Wat ik morgen ga doen, ik weet het nog niet. Soms weet ik het lang van te voren maar vaker speel ik in op hetgeen zich op het papier afspeelt. Want ik schilder veel op papier omdat mijn kelder vol doeken staat en er niets meer bij kan. Helaas. Maar hoe dan ook het schilderen blijft leuk.

Ik ben gelukkig ook weer helemaal boven jan van de vreselijke koliek aanval ik van zaterdag op zondagnacht in mijn darmen had. Dat heb ik zo af en toe maar nog nooit zo erg als nu gehad. Gelukkig is het leed alweer geleden. Vroeger hield ik er vaak pijnlijke ontstekingen aan over maar dat blijft nu gelukkig weg. 

Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...