donderdag 7 april 2022

Voorlopig doe ik het er maar mee

 Al een tijd wordt mijn SD kaartje in de telefoon niet door het apparaat gezien. Hetb begon met momenten dat hij verdween en weer terugkwam maar nu is hij structureel verdwenen. Het kaartje wan nog uit mijn vorige telefoontje en ik heb nu een nieuwe besteld in de hoop dat het morgen komt. Dan zal ik er een nieuwe inzetten en eens op de computer kijken of alles nog op het oude kaartje staat. En dan maar hopen dat ik het weer op het nieuwe over kan zetten. Gelukkig heb ik alle fotootjes ook op Google foto staan dus het zal allemaal wel loslopen en al mijn boeken staan op tablet dus die kan ik ook wel weer overzetten. 

Voor morgen heb ik de hulp maar even afgezegd want ik ben met Corona in aanraking geweest en hoop dat ik er natuurlijk helemaal vrij van blijf maar zou niet graag willen dat ik iemand besmet maar ik ga ervanuit dat het allemaal wel losloopt. 


Wat een weertje trouwens. Niet best om even lekker op stap te gaan. ik ben zelfs maandag niet wezen schilderen. Maar dat kwam niet door het slechte weer maar wel doordat mijn lief plots weer rugpijn had en dan is autorijden niet zo haalbaar. Dus deze hele week kalm aan en geen rondje dierentuin foto's maken. Onderstaande foto is dus al van daarvoor. Lief hondje he maar het heet een jakhals. Geen beestje om zonder handschoenen aan te pakken. Triest eigenlijk he zo'n beestje opgesloten. 

Het lastige met al die  fotootjes is dat ik op een gegeven moment niet meer weet welke foto's ik al wel of niet onder een blogje heb gezet. En ik zie het ook niet zitten om iets te bedenken zodat ik er makkelijk achter kom. Ik maak nu ook een fotoblog op Wordpress en daar is dat heel wat makkelijker te controleren omdat je makkelijk in het archief kunt scrollen. Dat is in Blogspot wel mogelijk maar het duurt een eeuwigheid om bij de laatst geplaatste fotootjes te komen want die staan helemaal onderaan en het systeem is niet te vermurwen tot een omgekeerde volgorde. Ik klaagde er hier al eerder over maar schreef er ook over naar blogspot en kreeg totaal geen reactie.  Helaas minder handelbaar dus. En als je eenmaal ergens bezig bent stap je niet o gauw over. Dus voorlopig doe ik het er maar mee.


 





Dat is wel noodzakelijk wan

Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...