maandag 4 januari 2021

In het donker

 En ja, ik ben in het donker gegaan. Misschien is dat wat makkelijker voor mijn ogen. In ieder geval wel op de computer. Of dat ook zo werkt op de tablet???

Maar eens even kijken of me dit bevalt.




Opgelost

 Tja dat hoop ik dan.

Ik had een wordpress account voor mijn fotootjes en iedere keer liep ik tegen een maximum aan upload vermogen aan. Dus nam ik een abonnementje. En nu, na 2 jaar liep dat ook weer vol. Kon ik het natuurlijk wel weer duurder maken maar binnen de kortste keren zal dat ook vollopen. Nou, dat zie ik dus helemaal niet zitten. 

Misschien is de kwaliteit van de foto's dan wel veel beter maar dat zien mijn ogen toch niet meer en het gaat mij er tegenwoordig alleen nog maar om of ik er plezier aan beleef. En als anderen het dan ook nog leuk vinden dan is dat niet meer dan mooi meegenomen maar meer ook niet. Het hoeft niet meer perfect te zijn dat is toch nooit haalbaar.

Dus hief ik mijn abonnement op en kan ik op https://ellyvandoorn.wordpress.com/ geen fotootjers meer plaatsen. Maar...Dat wat erop staat dat is er nog steeds en dat vind ik wel leuk. Kan ik nog eens terug kijken. want ik heb het gratis abonnement met reclames wel behouden.

En wat een geluk dat ik dit magazijn heb. Ook hier kan ik fotootjes plaatsen. Tot nog toe heb ik voldoende ruimte op Google kan ik hier waarschijnlijk voorlopig nog wel iets kwijt. Fotootjes krijgen nu dus het label fotograferen  mee en onder dat label staat al zo het een en ander. Ik ga hier vrolijk verder en eigenlijk geld:

Hoe minder blogjes hoe makkelijker ik het bij kan houden en gebruiken.

Nu eens even in mijn fotootjes duiken.




Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...