donderdag 10 juni 2021

Angelo Branduardi - Scarborough Fair

 

Een tijd geleden kwam ik hem plotseling weer tegen. We waren in Italië in Arezzo en daar stond hij op een aanplakbiljet voor de grote kerk. Er zou 's avonds een concert door hem worden gegeven. Helaas zouden wij dan alweer lang vertrokken zijn. Wat heb ik in de jaren 80 genoten van zijn muziek. 

Op zoek op YouTube kwam ik hem weer tegen.  Misschien doe ik er niemand een plezier mee maar mijzelf wel. Ik heb een CD tje van hem besteld en die is onderweg. Dat wordt straks genieten.

Ik weet niet eens wat YouTube hier nu neergezet heeft. Misschien niet eens wat ik zocht. Ik ga luisteren. Ik ben benieuwd.

Update:
Helemaal goed.

Limieten

 Ik ga toch weer een iets groter letterteken gebruiken in verband met mijn persoonlijke instellingen zodat het voor mij wat makkelijker werkt. En zo blijf ik bezig met van alles en nog wat uitproberen. 

Ook keek ik naar de blogs die ik op Wordpress heb en twijfelde even of ik daar weer een blog voor mijn fotootjes zal maken omdat ik daar over het limiet zit en er niets neer bij kan zetten maar heb toch besloten voorlopig dit blog voor van alles en nog wat te gebruiken. Uiteindelijk kan ik alles onder een label plaatsen zodat het toch een beetje georganiseerd eruit kan blijven zien. Het enige waar ik rekening mee moet houden is dat ik verkleinde fotootjes ga plaatsen onder het label fotografie want anders lopen ook hier de limieten op een gegeven  moment over. Zeker met foto's van mijn fototoestel wanneer ik ze er in de volledige grote opzet.





 


Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...