dinsdag 15 februari 2022

Echt geweldig

 Wat kan een mens het toch druk hebben. 

Kreeg ik gisteren de nieuwe Samsung tablet 14 inch onder ogen via reclames. Zo aantrekkelijk. Ja ze weten het wel te brengen. Dus gingen we even kijken in de winkel. Maar hij is nog niet eens te zien daar en kon wel besteld worden. Niet dat ik het al meteen wilde hebben. Maar ik was wel heel nieuwsgierig. want dat gehannes met het slechte zien doet me altijd weer zoeken naar nieuwe mogelijkheden.

Nou maar goed dat er nog niets te zien en uitproberen was want ik heb er maar weer eens mijn laptop op nagekeken en vond in de instellingen een vergrootglas dat inderdad goed functioneerde. Wat een uitkomst.

Ik heb meteen een hele map met oude foto's op de laptop gezet van Assisi en en ben met het vergrootglas in het fotobewerking programma aan de gang gegaan.  Het is natuurlijk handig om nu alvast te oefenen met allerlei mogelijkheden nu ik het, al is het met moeite , nog wel zien kan. Maar ik moet zeggen dat het ook heerlijk is als je dan merkt dat het lukt en ik niet meer zoveel moeite hoef te doen om het goed te overzien. Alleen maar schuiven met de muis en die scant het beeld dan langs voor de details die ik ook met een goede bril op niet meer als vanzelfsprekend zie. 


Zo heerlijk om weer het gevoel te hebben dat ik weer echt met de fotootjes spelen kan. 

Even meegenieten?

En ook het uitzoeken van de fotootjes op in de verkenner gaat plotseling stukken beter. Ik kan ze echt heel groot maken en uitzoeken op op te laden. . Geweldig.









Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...