vrijdag 8 juli 2022

Cattepoelseweg

 Dus ben ik toch weer lekker aan het schilderen gegaan. 

Dat is de eerste keer dat ik, terwijl mijn hulp zo heerlijk mijn huis aan kant maakt, het mezelf permiteer om lekker te schilderen. Al dat gepoets zie ik van geen meter zitten en zij doet het graag. Ze heeft er werkelijk veel plezier in en is volgens mij altijd in beweging. Nou heb ik ook een heerlijk huis, al zeg ik het zelf 😂 en  we hebben het heel leuk samen en kunnen veel lachen maar nu was ik dus even met wat anders bezig. 

Op de cCattepoelseweg staan wat huisjes en de voortuinen liggen tegen de heuvel aan. De huizen zelf staan dus hoger en het zijn ook heel mooie huizen. Iedere keer als we naar de kwa,, de dierentuin, het Openlucht museum of richting Otterlo gaan, komen we er langs. Meestal schilder ik vanuit mijn herinnering en dan gaat het me niet om een juiste weergave maar om een impressie van wat ik onderweg heb gezien.  Een exacte weergave zou me niet meer lukken want ook als ik ervoor sta gaan details grotendeels berloren. 

Ik was er al een tijd geleden mee begonnen maar het was helemaal niet naar mijn zin. En dan leg ik het maar weg. Nu kladderde ik er lustig op los en vaak weet ik pas veel later of ik er nog iets aan veranderen wil en soms is het zelfs zo dat ik het uiteindelijk helemaal niks vind maar dan staat het al op internet want veel geduld, nee dat heb ik  niet met mijn vreatieve uitlatingen . Het geduld om het nog eens rustig te bekijken voor het op internet gaat. 

Ach er is geen man overboord wie doet me wat? A;s ik later wat meer afstand heb genomen en pas wat objevtiever kan kijken ben ik soms tevreden en soms ook niet. . Er is niemand waar ik iets voor moet presteren. Die tijd ligt gelukkig ver achter me en dat geeft veel vrijheid en.

Deze is dus op een A3 papiertje







Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...