maandag 24 september 2012

Op gang komen


Half zes loopt de wekker af. Het regent en het is donker. Kopje koffie, beschuitje en even kijken hoe het staat bij de NS op internet. Jawel hoor, 30 minuten vertraging de sprinter naar station Arnhem is niet haalbaar.
Ik schiet gauw in de kleren en breng Ferry naar het Centraal station. Het regent nog steeds en ik rijd de donkere verlaten weg achter Sonsbeek terug.
Gisteren hebben we voor het eerst de verwarming aangedaan. Onze flat is goed geïsoleerd. Voor ik vertrok draaide ik de thermostaat op. Heerlijk nu ik thuiskom is het aangenaam. Dat geeft een knus thuisgevoel. Zal ik nog even in bed stappen?
 Het is half zeven. Ik slaap toch niet meer. Maar het is wel lekker. Laat ik mezelf maar verwennen.

Mijn gedachten onder het warme dekbed zijn weer heerlijk op gang. Er komt van alles naar boven dat een tijdje ondergesneeuwd was. Reflexxus schreef in een reactie op haar eigen blog.
'geborgen in jezelf en het universum en; in het reine te komen met de Grote Vragen, leven en dood betreffende.'

Wouw. daar rol ik heen. Het denkertje werkt nog steeds al stond het een tijdje op een laag pitje evenals de energie. Dat gebeurt wel vaker in september realiseer ik me. Daar doe ik het dan maar mee. Misschien rolt er binnenkort wel weer wat  uit  naar buiten , want intussen ben ik opgestaan en ligt er weer van alles op me te wachten dan kan het luie zweet er een beetje uitkomen :-) 


Culemborg, waar we vrijdag waren. Een stuk oude stadsmuur, kennelijk door een kunstenaar in gebruik genomen.

Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...