donderdag 3 juni 2021

Nee dat gaat niet meer

 Allemaal veel te vermoeiend. 

Andere jaren zette ik al mijn schildergerei  op de serre voor de open ramen maar tegen de tijd dat het er staat is het te warm om daar te werken. Dan gaat de airco in de kamer aan en kan ik alles weer verhuizen. Met die wisselende temperaturen is het helemaal een gesleep heen en wer. 

Ik had al het een en ander bij de tafel voor de open ramen neergezet en was al te moe om nog te schilderen. Het heen en weer geloop met spullen pff. Ik moet het anders aan gaan pakken. Die tafel bij het open raam loopt niet weg en ik moet gewoon in de kamer al mijn spullen houden. De hele zomer schilderen in de serre is toch niet haalbaar omdat bij warmer weer de airco unit daar nu staat te blazen. Als ik wat wil doen voor het open raam kan ik me beter beperken en me van te voren voornemen wat ik daar wil doen. Precies dàt kan ik dan meenemen. Zoals nu de laptop. Nu zit ik dus heerlijk voor het open raam dit blogje te schrijven in plaats van te schilderen. Kan ik meteen even uitrusten. Wat een rijke keuze mogelijkheden heb ik toch, ik hoef er alleen maar een beetje creatief mee om te gaan om het helemaal naar vermogen en inzicht in te richten. 

Bubbels is zo druk met haar plantjes. Nou ik ook hoor . Al heb ik alleen maar kamerplanten en geen balkonplanten. Net als vroeger ben ik daar altijd mee aan de gang en dat allemaal op een laag pitje. Maaarrrr. Nu heb ik Geinspireerd door haar ook al heel lang een avocado pit in een pot staan. En wat denk je...

intussen is het een boom in wording.


Het gaat vast een hoge staak worden . Misschien kan ik hem beter al bijtijds toppen zodat het twee scheuten worden en daarn misschien wel 4 als ik weer de schaar ga handteren. 😂

En ik ben bezig een presentatie op de zoom v oor te bereiden voor een klein groepje ouderen die ook geïnteresseerd zijn in kunst. Op pinterest heb ik een mapje gemaakt met werk van Bart Jan Bakker die ik bewonder om zijn grote zeggingskracht in expressionistische stijl. 

https://nl.pinterest.com/ellyvandoorn2/bart-jan-bakker/

Daar wil ik iets mee gaan doen. En verder ben ik daar natuurlijk zelf ook door geïnspireerd en waag ik zelf regelmatig een poging in die richting. Leuk om in mijn schetsboekjes uit te proberen meteen met verf. 

Ook in wording want misschien moet er hier of daar nog een klein likje verf overheen. 


Intussen ben ik een beetje uitgerust en ga ik toch maar eens lekker aan het schilderen. 


Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...