zondag 13 juni 2021

Het Depot Wageningen

 Vanmorgen reden we over de Utrechtseweg naar Wageningen. Soms vallen dingen in het bijzonder op en nu waren het de prachtige huizen langs de kant van de weg. De prachtige villa's zagen eruit alsof ze allemaal het afgelopen jaar een renovatie hadden ondergaan. Stralend wit geschilderde balkons en gevels. Ze straalden allemaal stuk voor stuk in het zonnetje. Zou dat ook een gevolg zijn van de beperkingen die we het afgelopen jaar doormaakte dat iedereen zich op iets anders  had gestort dan op vakanties. 

De natuur is er in ieder geval wel bij gevaren want de bloemen pracht is dit jaar zo uitbundig en het groen lijkt uitbundiger te stralen. 

Maar ja nu schijnt iedereen weer erg nodig de vakantieschade in te moeten halen en men kan kennelijk niet wachten om het eerste vliegtuig naar verweggistan te nemen. 

Wij houden het nog maar gewoon even bij een rondje door het prachtige park van het Depot Wageningen. 


Het museum was nog gesloten maar het park bood alle ruimte voor de spaarzame wandelaars en ook andere fotografen hebben het paradijs hier ontdekt. 

Op de parkeerplaats stond een nostalgisch aandenken aan mijn kindertijd. Op mijn moeders schoot zat ik in de zomer wekelijks tijdens het weekend in het zijspan.  Zulke heerlijke herinneringen komen dan onmiddellijk naar boven



Ik begon met het fotograferen van het kunstwerk vlak na de ingang. 


 Maar ik kom vandaag voor de bloemen. En ja in de hoge acaciaboom beginnen de bloemen ook weer te verschijnen. Of is het toch geen accacia???




Er is een weelde aan digitalis te bewonderen maar daar moet je in eigen tuin voorzichtig mee zijn. Ze zijn zeer giftig. Maar mooi zijn ze ook.








Genieten van alle bijtjes die zo druk hun honing verzamelen.  in een weelde van bloemen.












Ik maakte nog veel meer fotootjes van bloemen en kikkers   bij de vijver maar die komen een volgend keer. Want ik ben nog steeds heel druk met alles voorbereiden zodat ik de foto's op een klein formaat klaar heb staan voor de web en het internet. Want wat hier allemaal staat is op een heel lage kwaliteit. De originele bewaar ik op mijn computer in de map.


Update
Ik ben helemaal tevreden over de manier waarop ik nu mijn fotootjes kan plaatsen en als je ze aanklikt kun je ze achter elkaar in een beter formaat bekijken. 


Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...