woensdag 22 september 2021

Ten koste van de nachtrust

 En zo reden we dus Lochem uit op weg naar Deventer.


En een van de grootste gebouwen die dan meteen bij het binnenrijden zeer opvallend en dominant aanwezig is, is dit gebouw.




Rondom de kerk 

zijn nog wel mooie rustige plekjes te vinden om te fotograferen

 


Maar we kwamen iets heel bijzonders tegen. Waar Judy ook al over schreef. En wij waren er op het juiste moment. 



En die fotootjes plaats ik in een volgend blogje want het is al laat  En misschien gaat dat ten koste van de nachtrust. 😉

Niet dat de toestanden in de wereld me niet bezig houden maar...

 

Ach het zal wel aan mij liggen, Maar wat een toestanden in de hele wereld en ook in Nederland zoals de steeds weer mislukkende formatie pogingen en alles daaromheen. Ik laat het hier op mijn blog maar  allemaal voor wat het is. Er zijn genoeg mensen die daar hun zegje over doen en ook over allerlei gebeurtenissen in de wereld. Dat ik er hier niet over schrijf wil niet zeggen dat ik niet op de hoogte blijf en mezelf ermee uiteen zet. Maar niet op dit blog.  Wij gingen  lekker even buurten in Lochem en Deventer. 

Allereerst in Lochem. Want daar ging ik op aanraden van mijn kleinzoon een tweede gitaar kopen en daar ben ik heel blij mee. Maar nu wilde ik er andere snaren op laten zetten en dom dom dom. Stonden we daar voor de deur en was de zaak gesloten... En dat wist ik. Dus hebben we gewoon even leuk in Lochem rondgekeken en gefotografeerd.










Zoals je ziet was het er heel rustig. We besloten even door te rijden en op de terugweg Deventer te bezoeken. En daar maak ik het volgende blogje over. 

Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...