donderdag 8 oktober 2020

Ik kom de winter wel door

 Al een tijdje niets meer geschreven. Ik heb ook niet zoveel te melden dacht ik. Griepprik gehad en daar door voelde ik me waarschijnlijk ook niet zo goed de laatste dagen maar nu komt mijn energie weer terug merk ik en daar ben ik blij om. 

Verder ben ik begonnen met nieuwe cursussen via Zoom en daarvoor 'moet' ik veel lezen en ben ik druk geweest om de boeken en readers op een makkelijke manier in mijn tablet reader te organiseren. Dat leest makkelijker voor mij dan op papier. Ik kan vergroten en de contrasten zijn hoger. Dat kan allemaal met aantekeningen en bladwijzers erbij maar ik ben er nog niet helemaal op en top handig mee. Oefening baart kunst zullen we maar zeggen. Het scheelt, ik vind het allemaal erg leuk om te doen. Ik doe het liever dan huishoudelijk werk want daar wordt ik moe van. 


Soms denk ik ís dat nou normaal dat ik zo vreselijk snel moe ben of zou het ook tussen mijn oren zitten en de weerstand die ik tegen lichamelijk werk heb een rol spelen. Of misschien is het wel andersom. Ik weet het niet en heb ook geen zin om me moe te maken met dingen die ik niet graag doe. Maar goed, mijn energie is weer wat beter en dan kom ik vanzelf toch weer iets meer in beweging.

Nu heb ik een heerlijk plekje gecreëerd in het hoekje bij het raam. Extra stroom aangelegd om alle digitaaltjes en lampjes aan te sluiten. Alles rondom me gedrapeerd en kan ik vanmiddag helemaal klaar zitten voor de zoomcursus die op het programma staat. Zie ik weer mensen die ik lange tijd niet meer gezien heb. En zo is het met al die cursussen die nu digitaal worden gegeven. Een uitkomst. Ik hoop dat ze ook na de coronatijden ermee door zullen gaan.

Tja en schilderen he. Heerlijk daarvoor heb ik nu weer een ander plekje in de kamer gevonden want het wordt te koud in de serre. 

Ik kom de winter wel door.


Deze maakte ik digitaal op mijn nieuwe telefoontje/ 

Gelukkig heb ik nu wat meer geheugen.

Heb ik wel nodig hihihi




Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...