zondag 11 april 2021

Voor het gemak

Ik vind het wel leuk steeds iets uit te proberen. Daarom ook weer het blog overgezet in een witte lay out. Vind ik zelf toch wat vrolijker en zichtbaarder om mee om te gaan.  

 

Mandarijnen en eikeltjes

 Vandaag ben ik weer verder gegaan met de fotootjes die ik gisteren maakte.  Dat is dubbel plezier want dan kom ik dingen tegen die ik in werkelijkheid niet gezien heb. 

Ferry maakte me attent op een mandarijn eend die verderop het water uitstapte. Heerlijk zo'n maatje. Door de telelens kan ik dat dan herkennen.  Ik klikte en nu vanmorgen zag ik het pas goed. Er zat een vrouwtje bij.


We liepen naar de andere kant van het water en maakten daar de rest van de opnamen. Dit zijn natuurlijk allemaal de fotootjes die ik maakte, Wij hebben allebei onze eigen 'afdeling' en ik zeg altijd dat ik de mooiste foto's maak ghaghagha maar eerlijk gezegd, delf ik altijd het onderspit. Maar het is heerlijk samen interesse te hebben in dat fotogebeuren. 

Dus op het land volgde het mannetje het vrouwtje op de zwemvliezen.


Kijk en wat gebeurd hier. Die details kan ik dus niet waarnemen en doe maar wat. Hopelijk stelt het toestel goed scherp als het groene lampje brand. Ik klik maar raak. 
Eten mandarijn eenden eikeltje? Ik heb geen idee.




Volgens mij slikt ze het ding niet door maar ik kan jullie dus niet vertellen of dat wel zo was want ik zie het nu ook pas.


Misschien zijn ze wel aan het communiceren over de eikeltjes



En zegt hij haar dat er nog veel meer hele lekkere zijn. Kijk daar ligt er nog een 


Plotseling zet ze het op een lopen, 


Ze weet ze zelf ook wel te vinden hoor. Hebbes. 


Nou dan moet hij nog maar even geduldig wachten.


Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...