dinsdag 17 augustus 2021

Blij thuis te zijn.

 Als het droog zou blijven zouden we met een groepje van 5 ouderen naar Sonsbeek fietsen en Scooten waar nu een zomer tentoonstelling is. En de weersvoorspellingen waren gunstig voor vanmorgen. Maar zoals dat bij ouderen normaal is, is het altijd afhankelijk van lijfelijke omstandigheden.  Twee hadden al afgezegd en de derde was onbereikbaar. We besloten samen maar eens poolshoogte bij haar te nemen. We fietsten in  plaats van naar Sonsbeek de andere kant op. En gelukkig ze maakte open en was in goede doen maar niet in staat om mee te gaan. 


We hebben er met ons drieën een gezellige koffieochtend van gemaakt. Sonsbeek komt later wel weer en hopelijk met alle vijf op zijn minst. 



Vanmiddag wordt er weer regen voorspelt. Ik ben lekker achter de computer neer gestreken en ga met de fotootjes aan de gang. Deze is nog van zondag in Wageningen.  Nu de rest nog nakijken. 

Nou dat is fraai het zou vanmiddag pas om drie uur regenen maar de bui is nu 13.45 uur  al losgebarsten. Ik ben blij dat ik niet nog vanuit Sonsbeek op de terugweg ben. 




 

Goed idee Judy


 

Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...