dinsdag 23 maart 2021

Ik doe maar wat

 Helaas een spammer heeft mijn blogje ontdekt dus ga ik maar eens een poosje modereren. Ik hoop dat ik dat dan weer keurig kan doen en ik niet per ongeluk reacties verloren laat  gaan maar ik heb er alle vertrouwen in dat het me gaat lukken. 

Verder denk ik na over de twee blogjs die ik nu heb om op te schrijven. Ik wilde daar een duidelijk onderscheid in maken en had dat redelijk goed uitgedacht maar ik merk dat er dingen door elkaar heen gaan lopen. En dat is niet zo vreemd. 

Ik had bedacht op Elly's eigen wijze hoofdzakelijk mijn persoonlijke dingen over spiritualiteit te gaan plaatsen en het in mijn Magazijn wat luchtiger en alledaagser te houden. Maar dat mislukt grandiooos. Het leven is nu eenmaal een geheel van gebeurtenissen en er is geen duidelijk  onderscheid tussen het dagelijks leven en spiritualiteit voor mij. 

Flarden bijvoorbeeld worden  de stukjes  waaronder ik ook schreef onder het label  overdenkingen. Ik dacht ze meer te schrijven gerelateerd aan het verleden waardoor ik ze hier plaatste maar soms schrijf ik over wat zwaardere onderwerpen als de dood, die misschien beter op Elly's eigen wijze zouden passen.  Ik merk dat de uitsplitsing allemaal min of meer  mislukt en de moed ontbreekt me om er meer duidelijkheid en onderscheid in te maken en plaats alles gewoon zoals het voor mij uitkomt al probeer ik de toets met het verleden wel aan te brengen in Flarden en blijf ik ze gewoon hier plaatsen. Mocht het gte zwaar zijn, nou dan lees je het toch niet 😂  Het leven is nou eenmaal een geheel van gebeurtenissen waar ik iets mee wil doen. Ervan leren, erover schrijven, schilderen, fotograferen en laten zien waar het leven voor mij om draait. Mijn overdenkingen en flarden komen links en rechts voor bij en ik doe maar wat. 










Kladblok

 Ik heb een besloten weblog dat ik als een soort kladblok gebruik. Niet alleen voor aantekeningen of voor dingen die ik wil schrijven en nog bewerken. Maar voor van alles te pas en onpas. 

Het lastige is echter dat ik ook dingen die ik heb geschreven, kopieer en hier of op ellys eigen wijze plaats en dan weet ik niet meer wat ik wel of niet eerder plaatste. Vaak heb ik het dan alsnog bewerkt en komt het in de andere blogjes toch weer anders tot zijn recht. 

Ach het maakt allemaal niet zoveel uit. Het houd je van de straat en daar gaat het maar om in coronatijd. 🤣

Vanmorgen eerst  eens een ochtendje zoomen met een klein groepje. Altijd weer leuk elkaar op deze manier digitaal te zien en te spreken. 




Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...