donderdag 21 januari 2021

Alles beter leesbaar

 Ik heb de letterjes wat groter ingesteld in de hoop dat het nu ook op normaal ingestelde computers iets duidelijker leesbaar is. 

Veel meer heb ik op dit moment niet te melden want ik neem aan dat overal in Nederland het zonnetje schijnt. Dat geeft een gevoel alsof het voorjaar er al weer aankomt.





8 opmerkingen:

  1. Stukken beter, bedankt! Volgens mij passen de letters zich op een mobiel apparaat zich aan aan het apparaat. Maar op mijn pc nu prettig leesbaar. Hoop voor jou ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja ik twijfelde nog even om toch de eerdere instellingen terug te zetten maar hier kan ik ook mee werken al merk ik nu dat de reacties voor mij erg klein blijven. Nou ja, een mens kan niet alles hebben he. En uiteindelijk heb ik een touchscreen. Als het helemaal niet wil kan ik met twee vingers het scherm uitvergroten en dat heb ik af en toe wel nodig als bijvoorbeeld de contrasten te laag zijn. Je wilt niet weten hoe groot ik het dan maak om jet toch te kunnen zien. 😂

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja, wat gek. Volgens mij kun je dat bij Thema - Aanpassen wel wijzigen. Ook de lettertjes van de Gadgets.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Niet aan gedacht Judy. Ik heb de lettters vergroot en hoop dat dat nu ook in de reacties werkt.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het leest heel prettig. Goed dat je dit hebt gedaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Prima. Er zit wel iets verschil bij de reacties, maar op mijn computer komt dat zeker niet als klein over.

    Nu ben ik toch wel heel benieuwd hoe mijn blog er bij jou uitziet. Want als jij deze letters als heel klein ziet, kun jij dan mijn blog wel goed lezen?

    BeantwoordenVerwijderen

Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...