donderdag 19 november 2020

Alles groen

 Vanmiddag weer een zoom beieenkomst met een klein groepje in Arnhem van het Jewel Heart centrum Nijmegen samen met Veroni Steentjes. Zij is de oprichtster van STICHTING INTERMOBIEL

Dat wordt weer een enerverende middag

:Intermobiel.com is een digitale ontmoetingsplaats voor en door jongeren met een 8lichamelijke handicap of chronische ziekte die minder mobiel zijn of aan huisgebonden en voor de omgeving van deze jongeren. De informatie op deze website is waardevol voor iedereen met een handicap en hun omgeving, ongeacht leeftijd en ziekte. Iedereen is dus welkom op deze site!.

Een prachtig initiatief waar ze veel energie in steekt ondanks haar eigen zware beperkingen.

Als ik hier naar buiten kijk, lijkt het prachtig weer maar ik heb begrepen dat het een stuk kouder is dan gisteren. 
Gisteren namen we oliebollen mee o jeee, niet gisteren maar het was alweer eergisteren. Nu eerst maar eens een kopje koffie met zo n heerlijke 'vetsmaker'. 

En misschie zo nog snel even een lekker wandelingetje door het park.

Kijk zo zouden we de wereld in moeten richten. Overal zoveel mogelijk groen. Op daken en langs huizen en straten, overal groen. Dit plaatje komt van internet en is hoe Amsterdam er dan uit zou zien. Prachtig toch, ik maakte een schermopname van wat we tijdens het zoomkoffieuurtje te zien kregen vanuit het kunstenaars centrum. Motel Spatie.





1 opmerking:

  1. Wat een mooi initiatief, stichting mobiel. Ik gebruik het voor mijn volgende blog. Ga de komende tijd op zoek naar innovatieve ontwikkelingen. Fijne dag.

    BeantwoordenVerwijderen

Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...