dinsdag 4 juni 2019

Er in en uit lopen

We hebben de laatste tijd al heel wat uurtjes in Burgers Bush doorgebracht met ons fototoestel. Handig met een abonnement je loopt erin en eruit net wanneer je er even tijd voor hebt.  Dat betekent dat we nooit het hele park in een keer bekijken. Het grappige is dat er altijd wel iet gebeurt of iets bijzonders te zien is. De ene keer is er geen foto te maken van neusbeertjes omdat ze in geen velden of wegen te bekennen zijn en de andere keer staan ze een moment op hun achterste poten.


Ze zijn gehuisvest in het nieuw aangelegde gedeelt tamelijk voorin het park en hebben hun domein tussen de aapjes.




Een heel bijzondere opname kon ik maken toen we een reiger langs een gracht zagen foerageren.  Als uitheemse vogel en gast snoept hij graag mee van de mogelijkheden in het dierenpark. Wat een vangst, Niet alleen voor de reiger maar ook het snapshot.


In de laatste rondgang die we afgelopen maandag maakten werd ik op diezelfde plek gefascineerd door de prachtige oeverbegroeiing vlak voor mijn neus.

Er stonden prachtige planten waaronder orchideeën en er vlogen verschillende libellen rond. Dus je hoeft er niet alleen heen te gaan voor de dieren in gevangenschap. Het park is zeer gevarieerd. Als je het maar zien wilt.











1 opmerking:

Blogarchief

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...