donderdag 21 juli 2016

Schrijven of schilderen


Het lijkt wel of ik weer schrijfzin krijg. Dat heb ik in tijden niet meer gehad en hield me voornamelijk bezig met schilderen. Dat kun je zien op het schilderijen blog. Nou heb ik wel vaker gedacht: kom ik zal weer eens vaker een berichtje in mijn magazijn plaatsen. Maar iedere keer ging die opwelling vanzelf weer over.
Het is dus gewoon afwachten waar de lust me toe drijft. Nu met het tablet is het wel makkelijker om te schrijven. Ik hoef niet meer de hele computer op te starten en kan gewoon op de bank een berichtje schrijven. De mogelijkheden om te publiceren zijn dan iets anders en linken wat moeilijker in het bericht te plaatsen.  Maar dat is ook weer een uitdaging tot onderzoek, eens even uitproberen of ik via mijn tablet ook een link van mijn schilderijenblog rechtstreeks in dit berichtje kan krijgen.
Ja, dat is gelukt, maar of ik het goed heb ingevuld en je op de goede site terechtkomt, is de vraag. Ga ik na publicatie uitproberen en nu alvast een van mijn schilderijen als illustratie hieronder.


3 opmerkingen:

 1. Mooi schilderij, prachtige zachte kleuren. Ik wens je heel veel schrijfzin.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jouw wel/niet schrijfzin is geheel herkenbaar, zoals ik al eerder eens verkondigde: ik ben 'maniakaal' in mijn hobby's (en dat zijn er veel!) Maar als het er is -de schrijfzin- is het een kwestie van het ijzer smeden als 't heet is: grijpen die kans want morgen kan het zomaar weer over zijn ;-] ***

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt Es. Ik heb vandaag toch weer het penseel gepakt.

   Verwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...