woensdag 20 juli 2016

Warm he...

Buiten is het heet. Daarom houden we alles binnen zoveel mogelijk koel en tot nog toe gaat dat redelijk. Ook in de serre houden we alles zoveel mogelijk koel want gelukkig is die op het noorden.

Wat zijn wij mensen toch vreemde wezens. De ene keer vinden we het te nat, dan is het weer te droog, te koud, te heet en we hebben maar weinig vrede met dat wat is.

Dus blijf ik even in het hier en nu met de gedachte: het is mooi weer om de diepvries te ontdooien. Daar hoef ik weinig voor te doen. Ik haalde hem leeg en verplaatste de inhoud naar de andere diepvriezer waar nog wel wat bij in kon.  Binnen  de kortste keren hoor ik nu de ijsbrokken naar beneden vallen en het water door het pijpje in de bak lopen. Er komt geen haarföhn aan te pas.

Nu eerst maar eens zien wat we zullen eten want zoals gewoonlijk plan ik daar zo goed als niets voor en maak wat me voor handen komt.

Gaat vast goedkomen  😁

1 opmerking:

  1. Tja, als je twee vriezers hebt. Ik heb er één (da's ruim voldoende voor een alleengaande) en dan moet ik dus wachten tot ie zo ongeveer leeg is. Die warmte was wel lekker. Mooi excuus om niets in de tuin te hoeven doen :-)

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...