donderdag 3 september 2015

Openlucht Museum

In twee weken tijd ben ik nu drie keer in het openluchtmuseum Arnhem geweest, en het verveelt nog steeds niet. Vandaag was ik er met Ferry en heb ik met drie verschillende objectieven gefotografeerd. Dan moet ik toch tot de conclusie komen dat de lens die ik zelf normaal gebruik niet echt de beste is. Ik word na verloop van tijd steeds kritischer naarmate ik meer van de materie af ga weten en ga zien. Zo is het met alles en hoe meer je weet des te meer je tot de ontdekking komt dat je niets weet. Het is altijd hetzelfde liedje in het hele leven. Er zit geen einde aan het leerproces.

Is dat niet heerlijk. Daardoor zijn ook alle dingen steeds weer nieuw want er is steeds  iets te ontdekken. Het blijft spannend, nooit een saai moment. Ik ga maar weer eens wat fotootjes op het fotoblog zetten want ik heb er zo langzamerhand weer zoveel bijgekregen. Genieten van al het moois. Wat houd ik toch van mooie beelden :-)

Hier zet ik er ook vast een neer. De rest komt later ook op
https://ellyvandoorn.wordpress.com/


2 opmerkingen:

 1. Natuurlijk mag je kritisch zijn, mar ik vind het een prachtige foto. Ik moet er ook weer eens heen, naar het Openlucht museum in Arnhem.
  Hartelijke groeten El

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het fotograferen zit je in het bloed. Mooie foto's.
  Dat bewerken van foto's is ook een leuke bezigheid. Het levert ook vaak een beter
  plaatje op. Het is wel prettig dat het er dan bij staat. Het lijkt er op dat niet iedereen
  dat doet. Ik ben benieuwd naar de andere foto's.

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...