woensdag 11 juni 2014

Terugblik op de Kunstroute Presikhaaf

De Maleise is zo langzamerhand weggeëbd. Weer eens even de tijd nemen om het Magazijn in te vullen.
De kunstroute was heel gezellig en met vlagen stond de entresol van de bibliotheek waar de schilderijen aan de muur hingen en in de kribbe stonden, vol bezoekers. De avond ervoor had ik 39 graden verhoging gehad en gelukkig voelde ik me de volgende dag toch redelijk.
De zaterdag voor Pinksteren lag ik weer voor pampus en nu met mijn chronische darmkwaal. Helaas de volgende dag hadden we een rondje Nederland gepland via de afsluitdijk, maar ik heb de hele dag liggen slapen om weer bij te komen. Soms neem ik toch misschien iets teveel hooi op mijn vork en probeer al mijn vrijwillige verplichtingen :-) na te komen met het bovenstaande als resultaat. Het is ook zo moeilijk om te weten waar de lijfelijke grenzen liggen als je enthousiast wilt functioneren. Dus... dan moet je de probleempjes op de koop toenemen. Gelukkig kan ik zowel als Fer er goed mee omgaan en komt er na iedere pijnlijke dag weer een goede. En zo hobbelen we vrolijk verder.

Hier de fotootjes van het voorbereiden voor de kunstroute.


 En eentje van de bezoekers


3 opmerkingen:

 1. een fijne dag vloert je maar dat. kan je voor lief nemen want je herstelt je weer en snel vanwege het positieve gevoel dat je hebt

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er goed uit, Elly! Zowel de schilderijen als jijzelf ;) Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ziet er uit als een gezellige bijeenkomst. Mooie, kleurige werken. Jij staat er ook prima op. Je zou niet zeggen dat je dan net last hebt gehad van die vervelende kwaal. Knap van je dat je dan niet bij de pakken gaan neerzitten, maar rust neemt en toch je genietmomenten hebt. Leuk om te zien.

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...