vrijdag 13 juni 2014

Gewoon kalm aan

Vandaag doe ik het gewoon rustigjes aan. Vanmiddag krijg ik bezoek en nu even alles op mijn gemakkie en relaxt. Niet haasten om op tijd naar de yoga te gaan maar lekker rustig en misschien zorg ik wel op tijd te zijn en een kopje koffie mee te drinken.
En dan ga ik ook nog een nieuwe bril ophalen. Daar verheug ik me wel op want dat gedoe met verschillende brillen op en af is heel lastig. Nu heb ik een bifocale besteld die hebben een groter kijk oppervlak dan varifocus. Ik hoop dat dat beter gaat bevallen.

Gisteravond lag ik om 8.30 in bed en dat was kennelijk nodig. Die lijfelijk zware dagen zijn toch nog niet voorbij ook al denk ik soms dat het nu maar eens afgelopen moet zijn.

Ik krijg nu ook weer zin om met een werkstuk op de ezel te gaan schilderen. De laatste tijd ben ik alleen maar zittend met aquarelletjes bezig geweest.

Het beloofd weer een mooie dag te worden en genieten van rust, ruimte, warme- en prachtige zomerse dagen, voert gelukkig toch altijd de boventoon. Wat bof ik toch dat ik in een land leef zonder oorlog en ellende. Waar ik alles heb wat noodzakelijk is voor een goed leven. Dat ik kan beantwoorden aan alle mogelijkheden die goed voelen in vrijheid en geborgenheid.\


1 opmerking:

  1. Zo te lezen is het echt balanceren op het randje van rust en inspanning. Ik wens je veel goede dagen toe en dat die ezel straks maar een
    prachtig werk mag gaan dragen.

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...