woensdag 16 april 2014

Bevoorrecht

Vanmorgen moest ik mijn kleine laptopje aanzetten. Mijn kleinzoon sliep vannacht in de kamer waar de computer staat en dan kan ik er om 5.30 uur niet bij om te kijken of de treinen op tijd lopen voor het vertrek van mijn lief naar zijn werk.
Altijd leuk om dat kleine ding weer aan te hebben en ermee te spelen. Ik kom steeds nieuwe dingen tegen. Hele boekwerken staan erin. Handig om te lezen op een schermpje. Mooi contrastrijk en makkelijk te vergroten.
Terwijl ik ontbijt, nadat Fer de deur uit is met mijn kleinzoon, kletsen we heel wat af, en dan begint er vanzelf op het openstaande schermpje een diaserie van de fotootjes die erin staan voorbij te lopen. Ik zou zowaar vergeten zijn dat die plaatjes erin stonden.
Als ook Niels naar school is heb ik het ruim alleen. Wat is het prachtig weer. De zon schijnt en werpt prachtig licht op de bomen rondom. Het groen is nog zo jong en fris. De rode beuk is nog niet zo zwaar in het blad en sprankelt de licht rozeroodbruine bladeren om zich heen.
Het beloofd een mooie dag te worden. Ik ben me bewust dat kan niet iedereen op deze wereld dat kan zeggen. Ik ben een bevoorrecht mens.

Vogelvlucht.5 opmerkingen:

 1. Ben benieuwd naar die afbeelding! Er staat geen 'Elly van Doorn' bij... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Welke afbeelding bedoel je Walter?
   Bovenstaand schilderij? Het is een oudje. Op papier of bedoel je iets anders?

   Verwijderen
 2. Ik denk dat Walter benieuwd is of de getoonde afbeelding van jou is, omdat er geen naam op staat.Het mag dan een oudje zijn maar het is een prachtig werk.
  Mooi licht met contrasterende kleuren en een zweem van vogels. Zoiets zou ik best aan mijn muur willen hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja Plato. Later bedacht ik me dat ook. Ik 'plukte en plakte' hem van dat kleine laptopje en daarop heb ik geen bewerkingsmogelijkheid voor een naampje.
   Volgens mij staat dit schilderij nog in de kelder maar zeker weten doe ik het niet meer. Hij kan ook verkocht zijn. hahaha.

   Verwijderen
 3. Elly, wat een vroeg maar heerlijk begin van de dag. Mooi schilderij. Ik ben verbaasd dat je niet weet waar je eigen werk zich bevindt.

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...