vrijdag 11 oktober 2013

Statistieken

Mijn statistieken vlogen naar 563. Onvoorstelbaar.
Wat gebeurd...wat gebeurd er?

Maar nu heb ik het door. Het komt allemaal binnen op het blogje over onvermogen. Ik durf het woord nog maar nauwelijks te vermelden, want het regent berichtjes in de spam van geld aanbieders e.d.

Hoe materialistisch zijn we ingesteld?  Nooit gehoord van geestelijk ... vul het woord zelf maar in. Als dat zo door blijft gaan ga ik het woord op korte termijn door iets anders vervangen. hahaha.


12 opmerkingen:

 1. Tja, ze duiken er boven op! Zou dat misschien de prijs zijn die we 'betalen' voor het gratis blogspot? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou Walter en Elly dat zou best eens kunnen. Ik heb ooit iets over de visa-card geschreven en was meteen aan de beurt. Ergens heeft het iets engs dat je echt op alles bent te speuren. Voor mij reden om pseudoniem te gebruiken en het thuisfront af te schermen. Maar ja stoppen met de schrijverij is geen optie, toch?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je hebt groot gelijk Fer. Tot nog toe maak ik me er niet druk over, waarschijnlijk tot het me ECHT gaat raken. Nu vind ik die stijgende statistiek wel grappig.
   Maar stoppen...? Nee hè. Wel af en toe wat kalmer aan.

   Verwijderen
 3. Ik moest er om lachen. Ik zou wel eens willen weten hoe dit in de praktijk gaat. Zitten er robotten achter het spam sturen of mensen die ervoor betaald worden. Ik ga er eens iets over opzoeken op Google. Ik heb geen idee hoe het werkt. Eerlijk gezegd snap ik het ook niet echt. Want wat heeft "men"" er nu aan wanneer de boodschap in spam verdwijnt? Wie bekijkt dit nu? Wat een onzin allemaal, hè? En dat gedoe allemaal op een weblog van iemand die juist wars is van dit soort onzin.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je het weet hoor ik het graag. Ik begrijp het evenmin, maar misschien is het de hoop op EEN reactie met de daarbij behorende opbrengst, die de mens aan de gang houdt. hahaha.

   Verwijderen
 4. Onlangs nog met het forum van blogspot gecorrespondeerd over de spam op het blog. Op een item kreeg ik 'zomaar' 444 gluurders, ik bedoel eh kijkers... en dan, op 1 item over de duizend reacties (in 't engels) in 3 maanden tijd via mijn email. Ze zeggen: niets aan te doen en (ik citeer): "Je kunt de woordverificatie inschakelen, maar veel gebruikers zullen dan niet meer reageren omdat ze dit te lastig vinden."

  Ach, er is mee te leven ;-]

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kijk eigenlijk nooit naar statistieken, of krijg je ook spamreacties zoals Es, ik zelden eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja Margreet op het genoemde blogje krijg ik veel spam binnen en dan wordt er nog heel veel door het blog zelf uitgehaald, vandaar. Ik heb nu de titel gewijzigd in de hoop dat het minder zal worden.

   Verwijderen
 6. statistieken zeggen me niks elly, en om spam te vermijden heb ik ingesteld reacties modereren op logjes ouder dan een week, zo vang je alle spam op :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik nog nooit naar de spam gekeken. Af en toe zie ik wat met vreemde tekentjes en dan gaat het er meteen uit. Soms worden echte bloggers ook al spam gezien. Die vis ik er dan wel uit. Maar zulke aantallen spam...tjonge....da's mij nog nooit overkomen. Ik ga het eens proberen. Maar Wordpress is misschien wel strenger want eigenlijk komt spam maar weinig voor.
  Dat idee van Klaproos lijkt me trouwens een goeie.

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...