maandag 18 maart 2013

Schetsen

Wat een gedoe.
Er schijnt toch een virus in mijn computer gekropen te zijn. Ik hoop nog alle bestanden terug te krijgen. Natuurlijk heb ik van de foto's en dergelijke wel back ups dus dat loopt wel los, maar alle adressen en mails. Tja, we zien wel weer maar ik vertrouw erop dat het goed gaat.
Nu ben ik heel druk met G mail een beetje op mijn manier aan te kleden en te verkennen.
Vanmorgen weer getekend. bij KWA. Voorlopig wil ik me even met schetsen en studies bezig houden. Daarin is nog heel wat te leren. Ach, dat leren houdt toch eigenlijk nooit op. Heerlijk is dat. Het gaat niet om het resultaat, maar om het doen. Het leren kijken is zo belangrijk en het vinden van de juiste verhoudingen. Ik krijg geweldige aanwijzingen in leren zien. Aan dit schetsje mankeert wel een en ander. Maar ja, als dat niet zo was hoefde ik misschien niets meer te leren. Ik ben al blij dat ik nu zie waar het aan schort. Ik hoop ooit nog eens iets heel krachtigs en juist neer te zetten in een paar lijnen.


2 opmerkingen:

 1. Het zal vast wel beter kunnen, maar ik vind dit eigenlijk nu al mooi. Tekenen is ook een wordingsproces, net als je eigen groeien dat ook is. Het is leuk als je van een afstandje kan kijken wat het met je doet. Jou doet het goed en je hebt er plezier in. Dat is mooi, toch?
  En je doet het hartstikke goed zo te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Meesterlijke schetsen


  met enkele
  soepele
  pennentrekken tovert ze snel een tekening

  soms verschijnt er een dier
  op het blanco stuk papier

  het kan
  een paard zijn
  met ruiter of een ongeziene verstekeling  Lenjef ;)

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...